Jasper Kosters, directeur/eigenaar Admanstars, spreekt op de Nationale Asbest Conferentie 2018.

6 november 2018 is het weer zover!

 Experts uit de sector komen bijeen om volledig ge├»nformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van asbest. De conferentie wordt dit jaar voor de 17e keer gehouden en dit keer in het Bouw & Infra Park te Harderwijk.

 Jasper Kosters zal als 1 van de sprekers deel uitmaken van deze dag. Zijn speerpunt op deze dag zal zijn: Bewustwording van de gevaren van asbest op de werkplek. Maar waar begin je?

Naast dat Jasper Kosters als spreker zal uitkomen, zijn ook andere deskundigen deze dag aan het woord.  Daarnaast is er ruimte voor discussie, vragen en nieuwe inzichten.

De conferentie is interessant voor: directeuren, afdelingshoofden, beleidsmedewerkers, handhavers, inspecteurs, toezichthouders, milieu co├Ârdinatoren, (HSE/SHEQ), astgoedeigenaren, opzichters, projectleiders, medewerkers beheer en onderhoud, veiligheidskundigen, (bouw) technische medewerkers, aannemers, dakleveranciers, asbestsaneerders, mutatieopzichters, risicodeskundigen, aannemers, projectontwikkelaars, adviseurs en consultants;

Heeft u interesse in meer informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van asbest? Koop dan via deze link uw kaarten voor de Nationale Asbest Conferentie 2018 met een mooie KORTING, welke u door Admanstars word aangeboden.

Voor meer informatie met betrekking tot het programma: 

www.bouw-instituut.nl/asbest

Programma